Zymol Metal vs P21S Multi Surface Finish Restorer

Saptamana trecuta am avut un client deosebit pentru un detailing interior: Porsche 911 996 Turbo. In timp ce asteptam ca Leatherique Rejuvinator Oil sa isi faca treaba, vazand ca evacuarile masinii sunt cam murdare, am zis sa fac un test intre 2 produse: Zymol Metal & P21S Multi Surface Finish Restorer. Nu am mai folosit nici unul din aceste produse pana acum, asa ca a fost o ocazie buna de a le testa.

Zymol Metal:

Ambalajul este unul frumos, demn de numele Zymol. Continutul Zymol Metal este format din 2 servetele, 1 pereche manusi protectie si un servetel pentru lustruire. Dupa cum vedeti si in poza, acele 2 servetele portocalii sunt servetele impregnate cu solutia Zymol Metal.

P21S Multi-Surface Finish Restorer

P21S vine ambalat intr-un recipient metalic, este un ambalaj mai simplu.

Si acum la treaba. Am ales evacuarea din dreapta pentru a o curata cu Zymol Metal, si pe cea din stanga pentru P21S Multi-Surface Finish Restorer. Evacuarea dreapta inainte de aplicarea Zymol Metal:

Evacuarea dreapta dupa curatarea cu Zymol Metal:

Evacuarea stanga inainte de tratamentul cu P21S:

Evacuarea stanga dupa curatare:

Concluzii:

– cu toate ca sunt un fan inrait al marcii Zymol, produsul Zymol Metal nu isi merita banii (31.5 EUR). P21S este mult mai ieftin, undeva pe la 10 EUR.

– un tub de P21S ajunge la mai multe aplicari decat cele 2 servetele Zymol Metal.

– puterea de curatare este mult mai mare la P21S decat la Zymol Metal.

In viitorul apropiat, voi face test intre P21S Multi-Surface Finish Restorer si Meguiar’s Metal Polish.

Tag-uri:

1 Comment

  1. Toni says:

    Foarte buna comparatia!

    Daca vrei putere de curatare mai mare, incearca si Autosol metal polish. Cuplat cu niste wire-wool nu-i sta nimic in cale. Trebuie totusi folosit un polish mai fin dupa, pentru luciu mai bun.

Leave a Comment