Urmeaza spalarea exteriorului auto

In postul anterior ti-am aratat cum si de ce sa faci prespalarea exteriorului. Acest lucru l-am facut impreuna cu Cezar de la Xcars si astazi iti prezentam urmatorul pas in intretinerea exteriorului auto.

Fiecare pasionat de ingrijirea masinilor cunoaste senzatia provocata de o masina plina de zgarieturi fine foarte vizibile in bataia directa a soarelui. Metoda de spalare a masinilor cu doua galeti are ca obiectiv asigurarea unei experiente mai sigure de spalare a masinii, care reduce in mare masura zgarieturile fine cauzate de metode de spalare necorespunzatoare.

Este important sa intelegeti faptul ca marea majoritate a zgarieturilor de tip panza de paianjen sunt cauzate de mizeria “plimbata” pe suprafata vopselei in timpul etapei de spalare a unui vehicul. Atunci cand reduceti sau eliminati murdaria din procesul de spalare a masinii prin utilizarea acestei metode cu doua galeti, evitati aceste zgarieturi si va pastrati aspectul de masina noua.

Pasii ce trebuie urmati sunt doar cativa:

– realizarea dilutiei corecte a samponului in una dintre galeti;
– spalarea exteriorului cu ajutorul unei manusi dedicate si samponul gata de utilizare;
– clatirea manusii in galeata cu apa curata;
– clatirea intregului exterior;

Dar, pentru a nu prelungi asteptarea, te invitam sa urmaresti videoclipul in care explicam pas cu pas cum sa faci spalarea. Ne-ar ajuta sa ne spui parerea ta intr-un comentariu.

Produse folosite in materialul video:

– 2 x Galeata Spalare Auto Meguiar’s Empty Bucket, 19L;
Gyeon Q2M Bathe+ – Sampon & Protectie Auto;
Gyeon Q2M Smoothie Manusa Spalare Auto (in video am folosit un pad de la Microfiber Madness, dar nu il mai avem in portofoliu);

Acum ca ai toate informatiile necesare, iti urez spor la treaba!

Daca nu ai aflat deja, sa stii ca am facut un grup de facebook pentru pasionati sau chiar si pentru profesionistii incepatori. Acest grup este pentru tine daca simti ca diversitatea de produse de pe piata mai rau te incurca si iti dau batai de cap nestiind ce sa alegi si cum sa folosesti. Aici vei afla cum sa alegi produsele adecvate si vei invata cum sa le utilzezi corect, fara sa irosesti timp si bani pe tot felul de incercari.

Pentru acces in grupul de Facebook click aici: Detailing pe intelesul tuturor

Pana data viitoare sa aveti spor in toate si sa ne auzim cu bine!

Cu prietenie,
Stelian

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment