Test Produse Pinnacle

Pe data de 20 Noiembrie 2010, impreuna cu Catalin de la ColinDetailing , am organizat o intalnire pentru pasionatii de detailing, pentru a mai comunica, pt a testa cateva produse. Vremea, a tinut pasionatii in casa, dar eu cu Catalin, ne-am intalnit la ora stabilita la el la garaj. M-am gandit sa iau cu mine 3 produse pentru a le testa: Pinnacle Bodywork Shampoo , Pinnacle Paintwork Cleansing Lotion & Pinnacle Souveran Wax. Am ales o masina din curte (in aceeasi curte se mai afla si o vulcanizare auto), am decis sa o spalam si sa ne apucam de treaba. Pentru ca vremea nu a fost una prietenoasa, ne-am decis sa facem test doar pe capota. Masininii alese, i-am aplicat o spalare cu samponul Pinnacle:

Dupa spalare, a urmat decontaminarea masinii. Colin a folosit argila Sonus Green, iar eu am folosit Optimum Opti Clay si ONR. Cum aratau argilele dupa decontaminarea capotei:

Dupa decontaminare, am clatit masina si am sters-o. Majoritatea masinilor din zona CET SUD sunt afectate de niste contaminanti ce sunt emisi de aceasta centrala termoelectrica. Puteti admira in pozele de mai jos capota patata a acestei masini:

Colin a folosit pentru eliminarea contaminantilor Pinnacle Paint Cleansing Lotion impreuna cu aplicatorul alb Carrand:

Dupa jumatate de capota si-a dat seama ca este mult prea istovitor sa continuam asa, astfel ca a scos masina DAS 6 PRO, si buretele Sonus SFX 3 rosu:

La sfarsit capota a scapat de 100% din pete cauzate de poluarea din zona. Dupa decontaminare, a urmat aplicarea Pinnacle Souveran Wax. Am decis, sa o aplic cu mana:

Eu, aplicand ceara:

Ceara in timp ce se usca:

Dupa 15 min iata capota:

Beading:

La sfarsit am filmat ceara in doua ipostaze pentru a ne pronunta asupra efectului de beading/sheeting:

Multumesc pentru atentie!

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment