Sonax PreWash Ultra Power – Spuma Activa

Saptamana trecuta, eu impreuna cu Catalin de la Colin Detailing ne-am gandit sa testam un produs de la Sonax, si anume spuma activa Sonax PreWash Ultra Power. Masina de test este un Fiat Panda ce nu a fost spalat la exterior timp de 2 luni si nu a avut nici un fel de protectie (sealant sau ceara).

Inainte de spalare:
Dilutia folosita a fost de 1:6 (o parte spuma activa Sonax PreWash Ultra Power si 6 parti apa). Aceasta este dilutia recomandata de producator pentru folosirea solutiei prin lancele de spumare. Pentru folosirea solutiei printr-un pulverizator, dilutia recomandata este de 1:20 (o parte spuma activa Sonax PreWash Ultra Power si 6 parti apa). Aceasta spuma activa (ca si altele) nu trebuie folosita nediluata.

Dupa aplicare:
Spuma Activa Sonax PreWash Ultra Power a fost lasata sa actioneze timp de 3 min, trecandu-se la clatirea masinii dupa scurgerea timpului. Am urmat indicatiile producatorului, si anume timpul de actionare a spumei nu trebuia sa fie mai mare de 3 min. Rezultatul final a fost unul satisfacator.

Rezultat:Spuma activa Sonax PreWash Ultra Power nu contine fosfati, deci nu ataca in timp elementele exterioare ale masinii (plastice, chedere, elementele cromare). Curata pana la o limita orice fel de mizerie de pe masina, desigur cu cat aparatul de spalat cu presiune este mai puternic, cu atat mai bine se curata si mizeria.

Acest produs se gaseste si in Romania la magazinele online: Pro-Detailing in ambalaj de 1L sau 10L .

Multumesc pentru vizionare!

Tag-uri:

1 Comment

  1. zumber says:

    pe eticheta scrie ca are sub 5% fosfati, iar sonax o recomanda pentru spalat camioane si utilaje de constructii, de asemenea este alcalina

Leave a Comment