Sonax Full Effect Wheel Cleaner – Solutie pentru curatarea jantelor

Astazi doresc sa va prezint un review la cea mai in voga solutie de curatat jantele din aliaj: Sonax Full Effect Wheel Cleaner. Testarea acestei solutii a fost facuta pe niste jante de la un Audi S4 care nu mai fusesera spalate de 4 – 5 saptamani. Jantele in starea initiala:

Solutia a fost aplicata prin pulverizare direct pe jantele uscate. Imediat dupa aplicare, Sonax Full Effect Wheel Cleaner incepe sa isi schimbe culoarea si sa devina rosie:

Solutia a fost lasata sa actioneze circa 10 minute. In unele locuri a fost agitata folosind o perie speciala pentru roti. Apoi s-a trecut la clatirea jantelor cu un jet de apa puternic:
Folosind Sonax Full Effect Wheel Cleaner veti indeparta de pe jante praful provenit de la placutele de frana, depunerile de fier, iar in unele cazuri chiar si bitumul. Nu contine acizi si este un produs biodegradabil. Acest produs se gaseste acum si la Pro-Detailing in ambalaje de 500 ml si de 5 litri.

Sursa: Detailer’s Domain

Tag-uri:

4 Comments

 1. Florin says:

  Folosind Sonax Full Effect Wheel Cleaner pe vopsea,capota, aripa, poate deteriora vopseaua ?

 2. PushtiulK says:

  Salut Florin,

  Nu, nu dauneaza lacului auto. Poti folosi Sonax Full Effect pentru decontaminarea chimica a suprafetelor exterioare vopsite.

  Cu stima,
  Stelian

 3. Daniel says:

  Este extraordinar merita fiecare banut

 4. PushtiulK says:

  Multumim pentru feedback!

Leave a Comment