Solutie Indepartare Insecte KochChemie Insect&DirtRemover

KC_Insect_remover_01

Dupa un drum ceva mai lung in afara orasului, a venit momentul incercarii proaspat achizionatei solutii pentru inlaturarea insectelor de la Koch Chemie: Insect&Dirt Remover.

KC_Insect_remover_01

Cum orice producator de solutii pentru intretinerea masinii are in portofoliu o astfel de solutie, ce aduce nou Koch Chemie? Ei se lauda cu o formula care descompune chitina (substanta care formeaza scheletul insectelor) si care actioneaza rapid, fara a lasa reziduuri dupa limpezire. Solutia face parte din gama end-user si vine intr-o sticla mare, de 750ml si cu un pulverizator de buna calitate.

Sa vedem intai cu ce are de lucru pe masina mea.

KC_Insect_remover_02

KC_Insect_remover_03

KC_Insect_remover_04

KC_Insect_remover_05

KC_Insect_remover_06

KC_Insect_remover_07

Am aplicat solutia si am lasat-o sa actioneze 3 minute conform instructiunilor. Are o consistenta destul de groasa si nu se scurge usor de pe elemente.

KC_Insect_remover_08

KC_Insect_remover_09

KC_Insect_remover_10

Dupa cele 3 minute de actiune, am limpezit cu aparatul de presiune (Bosch AQT 33-11, gama pistol cu apa), iar rezultatul se poate vedea mai jos. Pozele sunt facute la cateva minute ca sa se scurga apa.

KC_Insect_remover_11

KC_Insect_remover_12

KC_Insect_remover_13

KC_Insect_remover_14

KC_Insect_remover_16

KC_Insect_remover_17

Toate insectele au fost eliminate fara a fi nevoie de frecare. Solutia s-a limpezit foarte usor. Chiar daca nu a fost un test foarte greu, insectele fiind proaspete, eu am fost multumit de rezultat. Pe deasupra miroase cel mai bine dintre toate solutiile pentru inlaturarea insectelor pe care le-am incercat pana acum.

Acest produs poate fi achizitionat de aici: Solutie Indepartare Insecte KochChemie Insect&DirtRemover, 750ml

Autor: Toni
Sursa: Weekend Detailer

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment