Restaurarea farurilor cu ajutorul lui Porter Cable si Mezerna

“Salut. Cum pot restaura farulrile utilizand Porter Cable & Menzerna Polish? Vreau sa mentionez ca am backing plate de 4″, 5″, 6″ si toate pad-urile de toate dimensiunile de la Lake Country. Ca Mezerna am PO106FA, PO85RD, PO203 & Power Gloss. Ce combinatie ar trebui sa folosesc? Numai bine”

Salut, si multumesc ca ne-ai scris.

Combinatiile pe care le poti folosi depind de nivelul de restaurare pe care trebuie sa il aplici asupra farurilor. Daca sunt intr-o stare foarte proasta trebuie sa le slefuiesti mai intai, si asigura-te ca le finisezi pe cat de fin posibil cu hartie abraziva (smirghel) de 3000. Insa eu nu m-as grabi sa incep sa slefuiesc deoarece poti fii surprins de ce poti face cu Porter Cable 7424XP.
Mai intai as folosi pad-urile de 4″ Lake Country si backing plate. Acest lucru iti va da o putere foarte mare de taiere, si va fi usor de manevrat in jurul zonelor stramte. Incepe cu un pad portocaliu si PO203S Power Finish din moment ce acesta este produsul tau de nivel mediu, si vezi ce fel de corecturi obtii. Daca aceasta coombinatie a reusit sa curete marea parte a zonelor afectate, treci la un pad alb si 106FA pentru finish. Daca totusi farurile arata de parca ar mai avea nevoie de ceva restructurare, atunci treci la Power Gloss cu un pad galben de 4″. Dupa ce ai folosit cea mai puternica combinatie, intoarce-te la Power Finish / Portocaliu si in final cu 106FA / Alb.

Asigura-te ca ai acoperit cu banda protectoare zonele inconjuratoare farurilor deoarece risti sa deteriorezi suprafetele vopsite. Sper ca acest articol iti este de folos.

Multumesc
Todd

Autor: Todd Cooperider
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment