Recomandari de polish auto pentru vopseaua de pe Honda & Acura

“Salut, am un Porter Cable (masina polish orbitala (dual action)), iar de curand mi-am cumparat pastele de polish Meguiar’s M105 si M205, plus cativa bureti pentru polish. Am incercat aceasta combinatie pe o Acura si am obtinut rezultate excelente. Este o combinatie impresionanta. Am folosit Meguiar’s M105 cu un pad portocaliu Lake Country, si M205-ul cu un pad negru LC. Dupa 105/205, am aplicat Zaino Z2 ca un ultim pas. Intrebarea mea este: recomandati orice polish dupa M205? Sau M205 este suficient de bun pentru finish inainte de aplicarea unei ceruri? Detin o Honda si o Acura, deci cam acesta ar fi principalul meu interes. Multumesc, Bill”

Salut, Bill. Ma bucur sa aflu ca ai descoperit informatiile de care aveai nevoie aici, in sectiunea “Intreaba un profesionist”. Sunt de acord cu tine: combinatia Meguiars M105 / M205 este foarte puternica si de asemenea versatila. O folosesc foarte des si eu.

Vopseaua de pe Acura/Honda este de obicei destul de moale si relativ destul de usoar de corectat. Eu folosesc de obicei M105 pentru vopseaua de pe Acura/Honda atunci cand vopseaua este foarte afectata. Meguiar’s M205 pe o masina de polish orbitala (Porter Cable, etc), impreuna cu un burete negru vor face o treaba foarte buna, actionand ca un polish final.

In ceea ce priveste intrebarea ta daca mai este nevoie de inca o etapa in polishul final, cred ca depnde de culoarea masinii si de cat de bine vrei sa arate. Daca vopseaua moale este deschisa la culoare, poti incerca un polish mai fin, insa diferenta nu va fi notabila in majoritatea cazurilor. Insa daca vorbim despre culori mai inchise precum Nighthawk Black Pearl, in mod sigur merita sa iti petreci timpul aplicand un polish mai fin. Pentru aceasta, recomand un pad albastru impreuna cu Menzerna Super Finish SF4000.

Daca acestea sunt masinile tale personale, atunci recomand cu siguranta detinerea unei combinatii mai fine de polish/pad la indemana, pentru acele cazuri in care doresti un polish rapid sau un polish ocazonal pentru luciu.

Autor: Todd Cooperider
Sursa: DetailedImage

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment