Pro-Detailing & Insomnia Racing Club @ Romanian Tuning Show

In weekend-ul ce tocmai a trecut (13 – 15 Mai 2011), Pro-Detailing alaturi de Insomnia Racing Club au avut placerea de a participa la Romanian Tuning Show organizat in pavilionul central Romexpo, Bucuresti. Aranjarea standului a inceput de miercuri, standul fiind gata si masinile aranjate cu doar cateva ore inainte de marea deschidere. Fara ajutorul celor de la Zeedo Production, nu am fi reusit sa avem un asemenea stand. In stand, au fost asezate 9 masini:

– VW Golf 5
– Audi RS4
– BMW E36 M3 Sedan
– Infinity G35 Coupe
– Mercedes-Benz CLK Cabrio
– BMW M3 E46 Cabrio
– Alfa-Romeo Brera Coupe
– 1954 Austin Healey
– Honda S2000

Pot spune ca a fost un salon reusit, organizarea OK, fete frumoase, masini frumoase si multa distractie. Atmosfera din standul Insomnia a fost intretinuta de cele 5 fete frumoase care au fost alaturi de noi sambata si duminica. In timpul decernarii premiilor, membrii Insomnia au avut surpriza sa castige si premiul pentru cel mai bun stand in cadrul RTS. Cei de la Zeedo Production au contribuit decisiv la castigarea acestui premiu. Gata cu vorbaria, sa urmarim pozele.

Standul Insomnia

Insomnia la platane live @ RTS:Premiul “The Best Stand” din cadrul RTS:

Fotografiile au fost realizate de Dragos Borcanea. Inca o data multe multumiri organizatorilor si tuturor ce au participat la organizarea standului Insomnia si celor care au intretinut atmosfera in cadrul standului! Sa ne vedem cu bine si la urmatoarele evenimente de acest gen! INSOMNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Parteneri: TuningHost

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment