Pete ciudate pe masina mea

Connor Gaballa ne trimite urmatoarea intrebare:

“Salut. Locuiesc in California si de curand a plouat. Tocmai imi spalasem BMW-ul 330Ci si se pare ca ploaia a lasat urme de acid pe masina mea. Trebuie sa scot aceste urme. Sunt pe vopsea, la fel si pe parbriz. Daca imi puteti recomanda, va rog, un produs pe care l-as putea utiliza, ar fi minunat. Multumesc mult!
Connor Gaballa”

Multumim de intrebare. Presupun ca ai pete usoare asezate la intamplare. De asemenea presupun ca ai o masina neagra, poate chiar vopsita cu vopseaua care se intretine foarte greu JET BLACK. Oricum ar fi, iata cateva lucruri pe care le poti incerca.

In primul rand, as spala masina. In al doilea rand, daca nu s-ar vedea nici o diferenta, as folosi un amestec din 50% apa distilata si 50% otet. Daca acesta functioneaza, atunci petele au fost cauzate de apa tare si otetul acid a contracarat alcalinii din apa tare. Un alt produs pe care il poti incerca este CG Water Spot Remover. Daca inca nu ai obtinut rezultatul scontat, vinde masina si cumpara-ti o bicicleta…nu, poti decontamina zonele cu pete si vezi daca incep sa se estompeze. Daca aceste pete inca supravietuiesc incercarilor tale, este timpul sa polishezi fie de mana fie cu ajutorul unei masini de polish. Meguiars 205 ar fi cel mai putin agresiv produs pentru inceput, si il poti folosi daca este nevoie. Meguiars Scratch X este de asemenea un bun produs de polish de mana pe care este bine sa il ai la indemana pentru o cosmetica auto rapida. Daca petele persista, iti pot recomanda cativa detaileri auto buni in California care te pot ajuta.

Daca ai poze si imi poti spune ce tip de vopsea ai, pot fi mai specific in ceea ce priveste raspunsul pe care ti-l pot da, insa acesta este un bun punct de plecare. Te rugam sa ne spui ce a functionat cel mai bine.

Noroc,
Greg

Autor: Greg Nichols
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment