Perechea perfecta – Zymol Clear & Zymol Sponge

Dragilor rareori mi se dau spre folosinta produse care pur si simplu sa ma uimeasca.

De data asta am fost pur si simplu consternat de aceste doua produse.

Sa incepem:

In prima poza putem sa observam buretele minune precum si samponul zymol clear. Ghiciti galeata in care e samponul.

https://blog.pro-detailing.ro/wp-content/gallery/zymol/1.jpg

Explicatia e urmatoarea: Acest sampon cum scrie de altfel si pe eticheta se foloseste doar cu apa calduta, nu fierbinte si nu rece. Prima oara am folosit samponul doar cu apa rece, iar apa nu era deloc lubrefiata…..Urmarea o vedeti mai sus, apa de clatire inca mai face clabuci desi am spalat bine galeata.

Samponul clear in prim plan:

https://blog.pro-detailing.ro/wp-content/gallery/zymol/2.jpg

https://blog.pro-detailing.ro/wp-content/gallery/zymol/3.jpg

Buretele are o textura foarte ciudata, este foarte foarte moale, si se pare ca are o “memorie” destul de intarziata daca pot sa ma exprim asa.

Cum folosim produsele impreuna:

Dragilor, pentru a folosi cu succes acest duo este vital sa prespalam masina inainte cu o spuma cu PH neutru de calitate.
Eu la mine in atelier folosesc doar Valet Pro Ph Neutral, care sincer are o putere mult mai buna de curatare decat Super Snow Foam.
Se clateste cu presiune. Se pune intr-o galeata de douazeci de litri undeva la 6-8 picaturi de sampon. Atentie acest sampon nu pare a fi lubrefiat la mana. Insa pe masina e cu totul alta poveste.

Dupa ce am amestecat bine cu jetul furtunului samponul in galeata, ei bine apoi luam bine buretele si il inmuiem in galeata undeva intre stratul de spuma si cel de apa cu sampon astfel incat sa luam si lichid dar si spuma.

Se maseaza masina pe portiuni mici folosind ambele fete ale buretelui. O fata pentru prespalare, si a doua fata pentru acelasi loc.

Marea inovatie a acestui burete este faptul ca el creeaza prin strangerea din lateral, un fel de val tsunami pe care si pluteste.

Atentie mare acest burete nu trebuie sa fie apasat pe masina. “Valul tsunami face totul pentru voi”

In ce consta minunea?

Priviti mai jos:

https://blog.pro-detailing.ro/wp-content/gallery/zymol/4.jpg

Undei mizeria? De ce nu e pe suprafata buretelui? Mister total. Se pare ca acest burete o absoarbe in el. Atunci cand l-am caltit galeata de clatire s-a umplut de mizerie, iar buretele a ramas aproape uscat. Fiind gata sa absoarba mai mult sampon. Lucru pe care nu prea putem sa il facem cu manusa. Deci avantaj burete.

Practic ceea ce vreau eu sa va fac sa intelegeti este faptul ca acest burete daca este folosit corect, este practic mai safe decat manusa clasica din blana de miel. Datorita faptului ca stoarce perfect apa dupa clatire. Astfel fiind capabil sa care mai mult sampon decat o manusa clasica.

Si acum poze finale cu Lamborghiniul spalat……….ah pardon cu Audi S8…..Sorry aveam impresia ca stau langa un Lambo cand a pornit motorul

https://blog.pro-detailing.ro/wp-content/gallery/zymol/5.jpg

https://blog.pro-detailing.ro/wp-content/gallery/zymol/6.jpg

https://blog.pro-detailing.ro/wp-content/gallery/zymol/7.jpg

https://blog.pro-detailing.ro/wp-content/gallery/zymol/8.jpg

Va multumesc pentru atentie.

Autor: Colin Detailing

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment