Optimum Opti-Seal


O data la ceva vreme, un produs de detailing apare si seteaza standardul cu performantele sale, cu usurinta in utilizare, cu valoarea si versatilitatea sa. Optimum Opti-Seal spray sealant marcheaza prin toate calitatile de mai sus!

Sealantii sunt creati pentru a proteja finishul masinii de praf, umezeala, razele UV, defectele industriale si altele. Aceste produse exista pe piata de ceva vreme, insa multe sunt lente in aplicare sau au perioada de actionare foarte lunga inainte de a te bucura de beneficiile produsului. Opti-Seal este un sealant veritabil pentru vopsea, fara a avea proprietati de curatare. Acesta ofera o bariera de polimeri intre finish si elementele daunatoare exterioare, si cel mai bun avantaj este acela ca se duce in cateva minute. Odata ce ati terminat, veti ramane cu un minunat finish care va oferi luni intregi de protectie.

Avand in vedere ca nu are elemente de umplutura, cel mai bine este sa polishati suprafata inainte pentru a indeparta imperfectiunile si pentru a obtine maximum de luciu. Dupa aceea, puteti imbunatati si proteja finishul cu un strat (sau doua) de sealant Opti-Seal. Chiar daca finishul nu este proaspat polishat, inca va puteti bucura de beneficiile lui Opti-Seal. Doar asigurati-va ca il aplicati pe o suprafata foarte bine curatata in prealabil. Opti-Seal este hiper-concentrat, asa ca putin produs face multa treaba! Doar 30 ml vor sigila si proteja 4-5 masini. Vine intr-o sticla spray de 250 ml.

Un beneficiu important al acestui produs este acela ca nu protejeaza doar suprafata vopsita. Il puteti utiliza pe plastice (nu le pateaza), pe jante, pe ornamentele metalice si, bineinteles, pe vopsea. Este un produs cu adevarat versatil! Eu il folosesc pe masinile clientilor mei si de asemenea pe masinile mele personale. Desi nu este necesar, imi palce mai intai sa imbib padul cu solutie Opti-Seal

Apoi se pulverizeaza usor solutia direct pe suprafata. De obicei nu utilizez mai mult de doua pulverizari pentru o usa intreaga. Nu uitati, putin face multa treaba!

Acum luati padul spuma si se sterge usor suprafata pentru a intinde solutia in mod egal. Nu se exercita niciun fel de presiune, pur si simplu intindeti solutia pentru a obtine un strat egal.

Nu uitati sa il aplicati pe ramele usilor, jante si restul de accesorii.

Desi Opti-Seal este un produs care se sterge imediat, este posibil sa gasiti urme usoare sau portiuni incetosate dupa ce se evapora. Acest lucru inseamna ca a fost aplicat excesiv pe pete. Veti observa acest fenomen in special la masinile inchise la culoare.

Imi place sa las produsul sa actioneze cam 20 de minute si apoi sa inspectez dupa urme sau pete de ceata. Voi pulveriza usor putin Optimum Instant Detailer & Gloss Enhancer direct pe un prosop din microfibre, si apoi voi sterge foarte usoar zona acoperita de reziduuri pentru a descoperi un finish frumos. Este atat de simplu!

Aveti aici o poza cu un Corvette Z06 dupa ce l-am terminat. Mai intai l-am polishat cu Menzerna 106FA si PO85RD, si apoi am aplicat doua straturi de Optimum Opti-Seal. Uimitor!

Optimum Poli-Seal este disponibil si pe piata de detailing din Romania la magazinul online Pro-Detailing.

Autor: Todd Cooperider
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment