Mirosul de tigara in masina

“Tocmai am cumparat o masina in care s-a fumat. Am scos intregul interior si l-am periat cu apa si sapun , odorizante, si 303. Cred ca marea parte amirosului vine din scaunele de piele. Cum sa scot mirosul din piele? Multumesc!”

Fumul de tigara este cosmarul fiecarui detailer! Particulele sunt atat de mici incat patrund peste tot, asa ca trebuie sa cureti peste tot. Poti masca mirosul cu alte mirosuri mai placute, dar este temporar. Nu am gasit o metoda sigura, asa ca tot incerc diverse. Sa impartasesc…

Daca ai un filtru de habitaclu, inlocuieste-l. Daca mirosul vine din scaune, este probabil in perne si nu in piele, ceea ce il face aproape imposibil de scos. Curata mocheta si scaunele cu o solutie alcalina puternica, apoi cu o baza de acid pentru a ajuta neutralizarea alcalinei. Gasiti aceste produse intr-un magazin profesional de curare a mochetelor. Plafonul poate retine tone de miros, asa ca va trebui sa il stergi de cateva ori cu o carpa umeda, utilizand aceleasi produse folosite pentru mocheta. Toate suprafetele tari trebuie sa fie decontaminate cu un bun APC (All Purpose Cleaner). Este posibil sa trebuiasca sa scoti scaunele pentru a le putea curata foarte bine, dupa care le vei lasa sa se usuce. Cel mai probabil nu vei indeparta in totatalitate mirosul, sau va fi nevoie de mai multe curatari pentru a-l reduce foarte mult.

Mi-as fi dorit sa iti pot da un raspuns perfect care sa fi mers de prima data.

Autor: Greg Nichols
Sursa: Detailed Image

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment