Meguiar’s NXT All Metal Polish – Review

meguiars-nxt-all-metal-polish

Astazi doresc sa va prezint un produs ce nu imi lipseste din arsenalul atelierului si nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul celor ce doresc sa aibe terminatiile evacuarilor sau alte tipuri de metale (nevopsite) curate (jantele auto – moto, evacuarile, prizele de aer cromate, alte suprafete cromate, aluminium, cupru, argint, alama, etc.). Este vorba despre Meguiar’s NXT All Metal Polish. Aceasta pasta de polish curata si lustruieste rapid suprafetele metalice, facandu-le sa straluceasca. Produsul vine ambalat intr-o cutie de plastic cu un capac foarte practic, iar cantitatea propriu zisa este de 142 grame. Cantitatea este mai mult decat suficienta. De exemplu, pentru curatarea unor terminatii de la evacuarea finala a unei masini, se foloseste foarte putin produs, aproape insesizabil. Binenteles, cantitatea de produs folosita depinde si de gradul de murdarie si oxidare in care se afla obiectul ce trebuie curatat.

Mod de utilizare:

Meguiar’s NXT All Metal Polish se poate aplica cu o laveta din microfibre sau cu aplicator pentru ceara. Se aplica produsul ori pe aplicator / laveta sau direct pe obiectul ce trebuie curatat si se lustruieste pana ajungeti la gradul de curatare dorit. La sfarsit, reziduurile ramase trebuie sterse cu o laveta din microfibre.

Mai jos, va arat un silencer (o terminatie din inox pentru reducerea zgomotului provocat de evacuarea auto) ce a fost curatat cu Meguiar’s NXT All Metal Polish:

Inainte:

DSC_0267
Dupa:

DSC_0271
Meguiar’s NXT All Metal Polish poate fi achizitionat din magazinul online Pro-Detailing. Pentru comenzi, click aici.

Va multumesc pentru atentie! Pentru comentarii sau intrebari, puteti folosi formularul de mai jos.

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment