Leatherique & Petele de blugi de pe piele

Daca aveti scaune din piele deschise la culoare, mai devreme sau mai tarziu vor avea pete de la blugi. Acest lucru presupune ca vopseaua blugilor va intra in primul strat de vopsea al pielii. Leatherique Prestine Clean poate avea rezultate uimitoare in curatarea petelor de blugi de pe piele. Aici la Reflections Detailing of Utah am cativa clienti care au aceasta problema destul de des in decursul unui an de zile. Adesea, detaileri neexperimentati incearca sa indeparteze aceste pete prin procese chimice care sunt destul de dure pentru piele, sau incearca metode abrazive sau foarte uleioase. Altii incearca sa utilizeze caldura si/sau sa scoata petele din vopsea cu ajutorul aburului. Toate aceste metode, ca prime incercari, sunt mult prea agresive si, de fapt, ele nu fac decat sa introduca vopseaua si mai mult in piele.

Leatherique Prestine Clean este un produs excellent pentru curatarea stratului de uretan al acestor tipuri de piele. Aproape 90% din pielea folosita pentru automobile are un strat de uretan. Daca nu sunteti sigur de acest lucru, un simplu test de zgariere va va ajuta. Cu unghia, zgariati USOR pielea. Daca pielea isi schimba culoarea, atunci cel mai probabil NU are n strat de uretan deasupra. Pielea acoperita cu uretan se simte la fel ca un plastic. Prestine Clean va functiona excelent pe toate tipurile de piele, acoperite sau nu cu uretan.

Pulverizati Leatherique Prestine Clean, puteti de asemenea sa il aplicati cu o carpa, insa pulverizatorul imi ofera o acoperire mai mare si se pare ca consum mai putin produs in acest fel. Permiteti-i sa actioneze. Timpul de actiune va depinde de temperatura si de cat de murdara este pielea. Eu il las sa actioneze cat timp curat geamurile…

Stergeti usor si petele de blugi ar trebui sa iasa. Daca acestea raman, incercati sa lasati produsul sa actioneze pentru mai mult timp, si chiar si unele perieri cu o perie din par foarte moale vor ajuta. Imi place sa folosesc Tuf Shine Tire Brush, insa asigurati-va ca este foarte curata inainte de a o folosi pe piele, sau, si mai bine, folositi Tuf Shine Tire Brush pentru ingrijirea pielii!

Aplicati un produs pe baza de apa pe stratul de uretan si sunteti protejati. Stratul protector de 303 Aerospace Protectant actioneaza ca o ceara pentru vopsea si se va lua in timp, insa va oferi ceva garantie. Deci, iarna este o perioada excelenta pentru a curata toata murdaria acumulata pe parcursul verii si pentru a proteja pielea pentru iarna urmatoare.

Autor: Greg Nichols
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment