Istoria Leatherique

Acum un an si cateva luni, un prieten mi-a spus despre solutiile Leatherique pentru curatat si intretinut tapiteriile auto din piele. Am inceput sa caut pe internet (“google is your friend”) informatii despre produsele Leatherique. Dupa ce am citit cateva zeci de review-uri si am vazut si poze puse de oamenii care au folosit produsele Leatherique, m-am decis sa import aceste solutii si in Romania. Pentru inceput am importat doar Leatherique Rejuvinator Oil, Leatherique Prestine Clean si Leatherique Steering Wheel Kit (un kit pentru revopsirea volanelor din piele sau vinilin). De anul viitor, o sa import si celelalte produse Leatherique in Romania (vopsea speciala pentru piele, agent preparator pentru restaurarea obiectelor din piele, o solutie speciala pentru umplerea sau nivelarea crapaturilor sau taieturilor din piele). Aceasta este istoria Leatherique in Romania. Cam scurta, dar sunt la inceput. Acum vreau sa va prezint si istoria firmei Leatherique din Statele Unite ale Americii:

Principalul motiv pentru care aceste produse dau rezultate, este acela că aceasta companie este o companie de familie detinuta de persoane care deţin masini şi fac acest lucru cu dragoste. De asemenea, noi nu am cumparat si vandut pentru a crea o companie cu imagine mare. Produsele Leatherique au fost iniţial formulate de George Pavlisko Sr. pentru RESTAURARE, si nu in scopul comercializarii si a obtinerii de profituri. Produsele LEATHERIQUE chiar dau rezultate şi au fost utilizate pe multe autoturisme rare, antichităţi, şi pentru uz personal de către mulţi experţi din domeniul îngrijirii restaurarii articolelor din piele.

Produsele Leatherique au fost foarte bune pentru companii ca Eastern Airlines, The Smithsonian (inca din 1970, nu doar in ultimul an), Muzeul Henry Ford, The Harrah Collection si The Jack Nethercutt Collection. Inca mai creem vopsea personalizata pentru cateva dintre stelele muzicii rock, cum ar fi Jeff Foxworthy.

George Pavlisko Jr. a continuat tradiţia serviciului de relaţii cu clienţii şi a facut tot posibilul sa isi ajute clientii in proiectelor lor. Suntem întotdeauna la dispoziţie pentru întrebări de ordin tehnic, şi ne pasă de interiorul masinilor noastre, mobilier, precum şi de haine de piele. Produsele Leatherique sunt “Original” şi “Simply the Best for Leather” asa cum au fost numite de catre RROC (Rolls-Royce Owners Club) în 1968. George Pavlisko Jr. continuă cercetarea si dezvoltarea pentru a menţine întotdeauna produsele Leatherique in top cu asteptarile clientilor.”

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment