Indepartarea petelor unsuroase de pe textilele delicate din interiorul unei masini

“Mi-am dus de curand Infiniti-ul G34 sedan in service la dealer. Dupa ce au terminat, si am parasit service-ul, am observat amprente unsuroase pe stalpul in forma de “A” de langa locul pasagerului.  Nu stiu exact cum sa curat avand in vedere ca aceasta portiune este destul de subtire. Va multumesc in avand pentru sfat”

Multumim ca ai postat intrebarea ta, Jake.

Este o intrebare importanta avand in vedere ca materialul folosit pentru stalpul in forma de”A” se foloseste de cele mai multe ori si pentru plafon. Din moment ce aceste materiale sunt de obicei mai delicate decat restul interiorului, trebuie sa avem grija de ele intr-un mod diferit fata de cel in care avem grija de celelalte materiale mai durabile. De fiecare data cand lucrezi la materialul din plafon sau din zona stalpului de tip “A”, vei vrea sa eviti sa il uzi prea tare, deoarece ar putea afecta adezivul care il tine lipit. Sunt sigur ca am vazut cu totii  materialul din plafoane atarnand, un lucru comun al autovehiculelor prin anii 80. Pentru a curata aceste zone, sugerez folosirea unui produs din gama APC (All Purpose Cleaners), cum ar fi 303 Fabric & Vinyl Cleaner, Meguiar’s All Purpose Cleaner, sau Optimum Power Clean. Pur si simplu pulverizeaza curatatorul pe un prosop moale si maseaza usor zina unsuroasa. Nu pulveriza niciodata direct pe aceste suprafete delicate. Este posibil sa trebuiasca sa repeti acest proces de cateva ori, in functie de pata si va trebui sa impaturesti prosopul si sa folosesti o parte curata de fiecare data cand il treci peste suprafata. Ar trebui sa iasa destul de usor, desi din propria experienta cred ca toti ne-am intors cu masinile pline de amprente unsuroase dupa ce am fost cu ele la service.

Sper ca ti-am fost de folos, si daca altcineva are intrebari aditionale, va rog sa nu ezitati sa le postati incasuta de comentarii de mai jos.

Autor: Chad Raskovich
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment