Gyeon Q2 Mohs – Protectie Ceramica Avansata (Glass Coating)

Gyeon Q2 Mohs

In articolul precedent, prezentam producatorul Gyeon si ale sale produse. Astazi vreau sa va prezint produsul lor de top si anume Gyeon Q2 Mohs. Q2 Mohs este un strat protector pe baza de dioxid de siliciu (SiO2) si este cel mai dur strat protector pentru vopselurile auto, dezvoltat pana acum. Testele de laborator dovedesc duritatea stratului complet uscat, duritate ce poate ajunge pana la 9 pe scara Mohs. Acest lucru depaseste cu pana la 2 unitati straturile standard, pe o scara de pana la 10 unitati. Rezultatele testelor au dovedit, de asemenea, ca Gyeon Q2 Mohs – Protectie Ceramica Avansata adauga o duritate de pana la 5h stratului de lac. Acest produs este complet rezistent la orice tip de produs chimic cu pH intre 2 si 11. Aceasta performanta este absolut unica in protectia vopselurilor auto. Testele pe termen lung, in conditii reale, au aratat o durabilitate de peste 12 luni, cu un efect hidrofob de peste 80%, imediat dupa aplicarea si uscarea stratului de protectie. Gyeon Q2 Mohs Kit – Protectie Ceramica Avansata lasa un finisaj foarte lucios, fiind mai mult ca sticla si oferind un usor aspect mai umed si o stralucire naturala.

Gyeon Q2 Mohs face parte din categoria produselor “glass coating”. Produsele din aceasta categorie ofera cea mai mare rezistenta si duritate in protectia vopselurilor auto.

Specificatii:

Durabilitate: >12 luni / 20.000 km
Grosime: 0.2 – 0.5 qm
Toleranta pH: 2 – 11
Duritate: +3/4H
Consum: 30 ml / masina

Fiecare kit Q2 Mohs contine: 30 ml / 50 ml / 100 ml de Q2 Mohs, 100 ml Cure, 1 aplicator, 4 lavete microfibra, masca protectie, manual instructiuni. Ca aplicare nu este cu mult mai greu decat aplicarea unui sealant, dar necesita mai multa atentie din partea utilizatorului.

Masina trebuie spalata, decontaminata si degresata, iar dupa caz vopseaua trebuie corectata pentru eliminarea zgarieturilor fine sau adanci. Pentru degresarea suprafetei inainte de aplicarea glass coating-ului, recomand Gyeon Q2M Prep – Curatitor Vopsea 500 mlsau Spies Hecker Permaloid Silicone Remover 7010 – Solutie Degresare Vopsea 5L. Q2 Mohs se aplica pe portiuni mici, cum ar fi: o patrime din capota masinii sau jumatate de usa. Dupa aplicare se lasa sa se usuce de la 30 sec la 5 min, apoi se sterge cu o laveta din microfibre curata. Dupa ce terminati cu o portiune, puteti trece la urmatoarea portiune. Se pot aplica pana la 3 straturi, doar ca intre straturi trebuie sa treaca un timp de 1 ora pana la aplicarea urmatorului strat. Dupa terminarea aplicarii celor maxim 3 straturi, masina trebuie lasata in garaj (umiditate cat mai scazuta) cel putin 12 ore pana la aplicarea Gyeon Q2 Cure, care este un sealant lichid ce ofera o proprietate hidrofoba marita. Q2 Cure se aplica pulverizand solutia pe o laveta de microfibre, apoi stergeti masina cu acea laveta, cate un panou o data.

Dupa terminarea intregului proces, masina trebuie ferita de umiditate (apa, ploaie, etc) cel putin 7 zile (dupa specificatiile producatorului), dar cu cat mai mult cu atat mai bine.

Pozele de mai jos au fost realizate de catre proprietarul masinii la prima spalare ce a fost realizata la o saptamana dupa aplicarea a 3 straturi de Gyeon Q2 Mohs. Consumul real de produs pentru o masina medie este de 25 – 30 ml pentru 3 straturi de Mohs.

1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17

Gyeon Q2 Mohs 50 ml Kit – Protectie Ceramica Avansata se afla in stocul magazinului online Pro-Detailing.ro. Daca aveti intrebari despre acest produs sau despre oricare alt produs, ma puteti contacta pe email la office@pro-detailing.ro.

Va multumesc pentru atentie!

PS: In curand, acest produs va fi introdus ca serviciu in portofoliul de servicii ale Pro Detailing, si anume ca alternativa la ceara auto clasica

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment