Gyeon – Producator nou in portofoliul magazinului Pro-Detailing

gyeon

Nu am mai scris de mult pe blog din pricina timpului. Mai multi producatori au fost introdusi in portofoliul magazinului, dar o sa ii prezint pe rand. Primul este Gyeon. Gyeon este un producator asiatic din Corea de Sud ce ofera produse pentru curatarea si intretinerea masinilor. Produsele Gyeon nu ofera caracteristici cum ar fi parfum de banane sau capsuni, nici nu promit o transformare totala a unui vehicul in 15 minute, dar ele ofera o protectie de inalta calitate si lunga durata. Ani intregi de experienta in domeniul detailing-ului auto au condus la crearea brand-ului Gyeon. Fiecare pozitie unica in oferta de produse este un rezultat al straduirii de a oferi cel mai bun produs posibili, in termeni de calitate, durabilitate si utilizare usoara. Inainte de lansarea lor, produsele au fost testate in nenumarate randuri, pentru a se ajunge la formulele finale.

Generalitati Quartz Coating

Protectia bazata pe dioxid de siliciu (SiO2) este cea mai sofisticata protectie pentru vopselurile auto ce a fost dezvoltata pana acum. Anterior, exploatat de catre cei mai pretentiosi utilizatori din industria electronica sau folosit pentru protejarea transporturilor feroviare, acest compus este in prezent introdus in industria auto, intr-o forma unica de catre Gyeon. Datorita unor procese chimice speciale, siliciul este amestecat cu anumiti solventi, care permit aplicarea sa pe suprafata vopsita, avand ca rezultat o duritate substantiala. Proprietatile esentiale ale protectiei pe baza de quartz sunt capacitatea sa de a stimula duritatea totala a vopselii, crescand-o pana la nivelul de 9H (pe scara Mohs), precum si grosimea acesteia. Prin urmare, ar trebui mentionat ca ceva unic in varietatea parametrilor vopselurilor auto, deoarece este singura protectie cu o grosime masurabila pana la 1 micron. In functie de numarul de straturi aplicate, grosimea stratului de cuart se poate ridica de la 0.2 la 1.5 microni. Dupa evaporarea tuturor solventilor continuti in produs, stratul protector devine ferm, solid si extrem de durabil. Datorita grosimii stratului de cuart, zgarieturile si oxidarea ce pot aparea in timpului procesului clasic de spalare sau ca rezultat al depunerilor extinse de substante caustice (excremente pasari, etc), nu mai ajung la vopsea, suprafata ramanand intacta. Datorita moleculelor foarte mici, bine delimitate, orice dezordine a integritatii structurale (din cauza factorilor externi) este practic imposibila. Singura posibilitate de eliminare a stratului de cuart este prin folosirea unor materiale abrazive (pasta polish, hartie abraziva, etc).

Rezistenta

Toate straturile protectoare marca Gyeon sunt pe baza de dioxid de siliciu (SiO2), ceea ce este o garantie pentru o rezistenta exceptionala la substante chimice cu ph intre 2 si 11, cat si la alte substante prezente pe sosele sau in atmosfera.

Eficienta

30 ml de solutie este echivalentul a unei durabilitati de 12 luni pe o masina medie. Durabilitatea poate fi afectata daca nu se urmeaza instructiunile producatorului de intretinere a stratului protector.

Abilitate auto-curatare

Datorita proprietatilor oferite de SiO2 (dioxidul de silicu ofera o capacitate mare de respingere a apei si a contaminantilor), un vehicul protejat cu un strat de cuart ramane curat un timp mai indelungat, intretinerea lui obisnuita fiind mult mai usoara si mai rapida.

Gama de produse Gyeon (disponibila in Romania)

Q2 (principala):

Gyeon Q2 Leather Coat 120 ml – Protectie Piele
Gyeon Q2 Leather Coat 400 ml – Protectie Piele
Gyeon Q2 Fabric Coat 120ml – Solutie Impermeabilizare Textile
Gyeon Q2 Fabric Coat 400 ml – Solutie Impermeabilizare Textile
Gyeon Q2 Tire – Dressing Anvelope – mai jos veti putea vedea 2 poze cu produsul aplicat

IMG_2063

IMG_2158
Gyeon Q2 View 2×20 ml Kit – Tratament Hidrofob Parbriz
Gyeon Q2 Trim 30ml Kit – Protectie Plastice Exterioare
Gyeon Q2 Rim 30ml Kit – Protectie Jante
Gyeon Q2 Prime 30 ml – Protectie Ceramica (mai jos puteti vedea cateva poze trimise de catre echipa Clinica Auto )

IMG_2206   IMG_2201
IMG_2202
IMG_2205
Gyeon Q2 Prime 50 ml – Protectie Ceramica
Gyeon Q2 Mohs 30 ml Kit – Protectie Ceramica Avansata
Gyeon Q2 Mohs 50 ml Kit – Protectie Ceramica Avansata
Gyeon Q2 Mohs 100 ml Kit – Protectie Ceramica Avansata

Q2M (intretinere):

Gyeon Q2M WaterSpot 500 ml – Solutie Indepartare Pete Calcar
Gyeon Q2M Clay – Argila Decontaminare
Gyeon Q2M Wetcoat – Sealant Auto
Gyeon Q2M Prep – Curatitor Vopsea 500 ml
Gyeon Q2M Iron 500 ml – Solutie Inlaturare Fier Vopsea
Gyeon Q2M Bathe+ – Sampon & Protectie Auto (poza trimisa de catre un client al magazinului)

IMG_2156
Gyeon Q2M Cure – Sealant Auto

Daca doriti o protectie indelungata, alegeti cu incredere produsele Gyeon. Daca aveti intrebari despre aceste produse, puteti folosi formularul de contact sau numarul de telefon 0755125400.

Va multumesc pentru timpul acordat!

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment