Gloria FoamMaster FM10 – Atomizor Spuma

gloria-foam-master-fm10

Desi mi se pare o cheltuiala destul de mare pentru un vermorel, pana la urma am clacat si achizitionat Gloria FoamMaster FM10 – Atomizor Spuma. Pana acum foloseam un Kwazar Venus si capul spumant de la Kwazar si nu regret mutarea catre FM10. Este un pas mare inainte fata de Kwazar. Spuma este mai densa si sta mai mult pe masina. In plus pulverizeaza pe o suprafata mai mare.

Gloria_FM10_2

Pulverizatorul vine livrat intr-o cutie de carton, impreuna cu manual si 2 cartuse de schimb pentru ajustarea nivelului de spumare. In total sunt 3 cartuse de ajustare, iar unul este deja instalat. Cele 2 variante sunt:

– negru, nivel maxim (montat in capul pulverizatorului la livrare)
– rosu, nivel mediu
– albastru, nivel minim

728524_0000_schaumpatronensetDiferenta intre ele este grosimea fetrului din interior. Eu am folosit acum cartusul albastru cu spuma Pro-X Power Wash (dilutie 1:20). Imediat dupa aplicare spuma arata cam asa:

Gloria_FM10_3
Dupa aproximativ 2 minute, spuma inca rezista bine pe masina:

Gloria_FM10_4

Iar dupa 5 minute cam trebuie limpezita:

Gloria_FM10_1

Iar daca va faceti grija ca spuma nu este suficient de densa, am facut niste poze mai elocvente Aceeasi spuma si dilutie ca in primele poze, doar ca am pompat mai mult:

Gloria_FM10__5

Gloria_FM10__6

Gloria_FM10__7

Daca nu iese spuma cum trebuie treceti la un cartus de spuma mai slab. Asa am facut si eu prima oara, am incercat direct cu cel negru si nu iese nimic, nici macar nu pulveriza la cativa zeci de centimetri. Am pus cartusul albastru si a inceput sa arunce spuma evantai. Acest atomizor poate fi achizitionat de aici – Gloria FoamMaster FM10 – Atomizor Spuma .

Autor: Toni
Sursa: Weekend Detailer

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment