Ghid Detailing Pasul 9 – Interiorul Masinii

Interior

Produsele pentru curatarea interiorului masinii sunt menite sa te ajute sa iti protejezi interiorul si sa adauge un finish indraznet. Suprafetele care au fost expuse in mod repetat la soare, cum ar fi bordul masinii sunt in pericol sa se decoloreze din cauza razelor UV. Aplicand un strat de protectie te va ajuta sa previi decolorarea din caua razelor UV si va face ca interiorul masinii sa arate proaspat curatat.

Produse recomandate:

* 1Z Einszett Cockpit Premium
* Smartwax SmartDressing
* Interior Protectant
* 303 Aerospace Protectant
* Poorboy’s Natural Look
* 1-3x Lavete Microfibre

Cum sa aplici produsele pentru curatarea interiorului masinii

Stadiul de pregatire:

Ar trebui sa aplici produsele pentru protejarea interiorului pe o suprafata curata. Majoritatea petelor din interior pot fi curatate cu un produs multifunctional (1Z Einszett Cockpit Premium).

Instructiuni pentru aplicarea produselor de curatare a interiorului masinii:

1. Pulverizeaza sau toarna 1Z Einszett Cockpit Premium pe un prosop curat din microfibre in afara masinii, pentru a evita supra-pulverizarea sau patarea. In mod obisnuit 1-2 pulverizari sunt mai mult decat suficient pentru a acoperi o portiune mica.

2. Freaca zona dorita cu prosopul imbibat cu produs de curatare.

3. Sterge suprafata pentru a te asigura ca bordul nu da o reflectie stralucitoare care iti poate afecta condusul si pentru a-i da bordului un indraznet aspect mat.

Multumesc pentru atentie!

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment