Ghid Detailing Pasul 7 – Intretinerea Tapiteriilor din Piele

Interior Piele

Scaunele de piele au fost intotdeauna sablonul luxului si au adus o mandrie uriasa destinatorilor de masini. Scaunele de piele arata excelent, dau confort si sunt foarte durabile daca sunt curatate, conditionate si protejate corespunzator. Solutiile pentru piele sunt menite sa indeparteze contaminarile care astupa porii pielii facand-o sa para murdara. Solutiile pentru piele suplinesc proteinele sau alte proprietati naturale fara de care piele se decoloreaza. Protectia UV poate fi furnizata pielii sintetice sau naturale pentru a preveni decolorarea din cauza soarelui. Cele trei tipuri principale de piele pentru scaune sunt pielea sintetica (leatherette), pielea coated si pielea neprelucrata. Aceste materiale sunt diferite ca aspect si ca atingere, dar se trateaza aproape la fel. Indiferent ce tip de tapiterie ai, este important sa ai grija de piele in mod regulat. Cu timpul pielea isi va pierde cateva dintre proprietatile sale naturale ceea ce face ca pielea sa se intinda si sa se contracteze ori de cate ori calatorii se urca si se dau jos din masina. Scaunele uscate sunt foarte putin flexibile ceea ce le face predispuse la crapat si sa se boteasca. Prin indepartarea contaminarilor si prin suplinirea de proteine poti face ca pielea sa arate excelent decenii la rand ce vor urma.

Produse pentru ingrijirea pielii:

* Curatitor pentru Piele
* Solutie pentru hidratare
* Solutie pentru Protectie
* 2 x Aplicatoare
* 3 – 5 x Lavete Microfibra

Leatherique Rejuvinator Oil si Leatherique Prestine Clean – Instructiuni de folosire:

1.Aspira praful si contaminarile din pielea ta, in special in zonele in care sunt crapaturi si cusaturi. Ai grija ca aspiratorul sa nu iti zgarie pielea.

2. Sterge scaunele cu o carpa umeda sau cu un prosop din microfibre pentru a indeparta contaminarile ramase.

3. Toarna Rejuvinator Oil in palma ta sau pe un burete aplicator si aplica-l pe suprafata pielii. Trebuie sa folosesti pana la 125 ml pentru fiecare scaun depinzand bineinteles de conditia in care se afla pielea. Asigura-te ca ai insistat cu aplicarea de Rejuvinator Oil in zonele cu crapaturi si cusaturi.

4. Plaseaza masina direct sub soare pentru cateva ore si inchide geamurile pentru a se crea efectul de sauna sau da drumul la caldura din scaune. Caldura va ajuta la deschiderea porilor din piele si la patrunderea lui Rejuvinator Oil mai profund in piele. Daca intentionezi sa iti lasi masina in soare, trebuie sa aplici cel putin 64 ml de Rejuvinator Oil pentru ca acesta sa se imbibe in piele. (Se recomanda folosirea Rejuvinator Oil de 2-4 ori pe an).

5. Toarna Prestine Clean pe un burete aplicator si aplica-l pe piele, pe suprafata careia ar trebui sa existe putin Rejuvenator Oil inca. Fiecare scaun necesita in mod obisnuit de la 64 ml pana la 160 ml de produs pentru o curatare temeinica. Lasa Prestine Clean sa actioneze 10-15 minute. (Se recomanda Leatherique Prestine Clean de fiecare data cand speli masina).

6. Sterge temeinic zona respectiva cu un prosop din microfibre pentru a indeparta contaminarile care au rasarit la suprafata si pentru a indeparta produsul in exces. Foloseste un prosop curat si impatureste-l in patru pentru a avea in permanenta o parte curata pe care sa o folosesti.

7.Continua cu un prosop uscat pentru a te asigura ca scaunele sunt perfect uscate.

Produs de curatare si balsam 2 in 1 – Instructiuni

1. Aspira praful si contaminarile din pielea ta, in special in zonele in care sunt crapaturi si cusaturi. Ai grija ca aspiratorul sa nu iti zgarie pielea.

2. Sterge scaunele cu o carpa umeda sau cu un prosop din microfibre pentru a indeparta contaminarile ramase.

3. Toarna produsul pe un burete si aplica-l pe scaune, apoi asteapta 10 minute.

4. Sterge temeinic zona respectiva cu un prosop din microfibre pentru a indeparta contaminarile care au rasarit la suprafata si pentru a indeparta produsul in exces.

Cum sa iti protejezi corect pielea:

1. Pulverizeaza protectia pentru piele pe un prosop aplicator in afara masinii pentru a evita pulverizarea in exces.

2. Sterge usor scaunele, distribuind produsul in mod egal. Indeparteaza reziduurile in exces cu un prosop curat.

Informatii utile despre ingrijirea pielii:

* Testeaza intotdeauna produsul pe o zona ascunsa pentru a testa rezistenta culorii.

* Curata, conditioneaza si protejeaza pielea in mod regulat pentru a prevezi craparea, estomparea si dilatarea acesteia.

Multumesc pentru atentie!

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment