Ghid Detailing Pasul 6 – Ceara

Zymol Concours Wax

Pentru un element aditional, trateaza-ti vopseaua cu o ceara pasta din carnauba. O ceara naturala din carnauaba va adauga un strat de protectie care va tine apa in broboane strans apropiate (beading), ceea ce previne aparitia petelor de apa si protejeaza vopseaua mai bine de urmele lasate de pasari. Adauga de asemenea un strat de profunzime si de stralucire, ceea ce sealantul nu poate sa faca. Motivul pentru care oamenii nu apeleaza foarte des la ceara este faptul ca protectia dureaza putin comparativ cu durata protectiei oferite de sealant-uri. Protectia dureaza de la 2 pana la 8 saptamani.

Produse recomandate:

* Ceara pe baza de Carnauba
* Aplicator din Spuma
* 1-3x Lavete Microfibra pentru Buffing

Cum sa aplici ceara carnauba

Stadiul de pregatire:

In acest moment masina ar trebui sa fie proaspat spalata, uscata si tratata cu clay bar, polish de slefuire, polish de finisare si daca se doreste un luciu si/sau sealant. Pentru comoditatea folosirii si pentru a obtine cele mai bune rezultate, masina ar trebui pozitionata intr-o zona umbroasa iar vopseaua sa fie rece la atingere.

Instructiuni de ceruire cu mana:

1. Planeaza usor buretele aplicator peste pasta de ceara.

2. Contureaza zona 18”x18” pe care planuiesti sa o ceruiesti.

3. Incepi din coltul de sus stanga si aplica ceara cu miscari circulare cu o minima presiune miscandu-te de la stanga la dreapta, astfel incat sa te suprapui peste trecerea anterioara cu aproximativ 50%.

4. Repeta acelasi proces miscandu-te in sus si in jos.

5. Dupa terminarea unei zone foloseste un prosop din microfibre pentru a sterge orice urma de produs ramas in exces. Inlocuieste prosopul daca se pateaza sau daca acesta este saturat cu produs.

6. Continua acest proces pana ce intreaga suprafata vopsita a masini a fost ceruita.

7. Cand ai terminat, curata imediat aplicatorul pentru a-i creste durata de viata si pentru a mentine cele mai bune rezultate posibile.

Multumesc pentru atentie!

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment