Folosirea corecta a masinilor de polish D/A sau Rotary!

Primesc multe cereri pentru informatii despre folosirea corecta a masinilor pentru polish D/A (dual-action) & Rotativa (rotary), si este foarte dificil sa explic prin intermediul unui text despre folosirea corecta a acestor ustensile. Cand am primit, pentru corectie, o masina Audi S4 Negru ce avea vopseaua plina de holograme, datorita unui tehnician fara experienta ce a folosit o masina de polish rotativa si un disc agresiv din lana, mi-am zis ca este o mare oportunitate pentru a crea un videoclip ce va captura procesul de folosire a ambelor masini de polish.

Asa cum o sa vedeti in videoclip, vopseaua de pe Audi este plina de holograme si zgarieturi tip panza de paianjen, ce nu sunt placute pentru ochi. Dar, folosind combinatia corecta de ustensile, produse si tehnici, aceasta vopsea va fi restaurata catre luciul initial.

Videoclipul a fost filmat in format HD (1080p), dar cumva, in timpul urcarii pe Youtube, a trecut la formatul vechi de 4:3, in loc de 1080p. Ironia poate fi glumeata uneori. Pentru o calitate mare, selectati 720p sau 1080p in timpul vizionarii.

Daca aveti intrebari, le puteti posta mai jos folosind formularul pentru comentarii. De altfel, puteti impartasi acest videoclip si articol pe forumurile favorite sau pe retelele de socializare.

Autor: Todd Cooperider
Sursa: DetailedImage

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment