Detailing de prin Romania – Volvo S60

Acum aproximativ o luna, am deschis propriul centru de detailing. O sa revin cu poze cat de curand. Primul client a fost un Volvo S60: tapiterie piele, cateva pete de ulei pe mocheta, plastice in stare acceptabila. Cateva poze cu starea initiala:

Dupa aspirarea scaunelor, am trecut la aplicarea Leatherique Rejuvinator Oil pe toate partile interiorului imbracate in piele.

Am lasat masina peste noapte in garaj. A doua zi, imediat cum am ajuns, am trecut la stergerea scaunelor cu Leatherique Prestine Clean. O poza cu scaunul soferului (50/50):

Pentru plastice am folosit ca de obicei 1Z Cockpit Premium, pentru chedere Gummi-Pflege. Plafonul a fost curatat cu ajutorul a pistolului Tornador si a solutiei Mafra Pulimax. Mocheta a fost curatata cu Mafra Pulimax si Karcher Puzzi 100 Super.  Starea finala a interiorului:

Proprietarul a fost foarte multumit. Pentru ca pielea sa nu ajunga in starea precum se vede in primele poze, detinatorii de masini cu tapiterie piele, intretineti-va tapiteria constant.

Multumesc pentru atentie!

Tag-uri:

3 Comments

  1. Alex says:

    Good job!

  2. Marco says:

    Macar o data pe an merita sa-ti duci masinuta la un tratament de genul asta!….imi place situl vostru! unde va gasesc?

  3. PushtiulK says:

    Multumesc pt complimente! Pentru detalii, te rog utilizeaza formularul de contact!

Leave a Comment