Curatare & Intretinere Piele cu Leatherique

      rejuvinat-oil-prestine-clean

Acum o saptamana am fost contactat de un client ce mi-a spus ca trebuie sa il ajut urgent, deoarece si-a dus noua masina la spalatorie (2013 Range Rover), iar cand a luat-o a observat ca o parte din pielea de pe bord avea destul de multe pete. Nu stia de la ce sunt acele pete, dar dorea sa scape cat mai repede de acelea. Tinand cont ca, personal, am folosit doar produsele Leatherique cand a venit vorba de curatarea si intretinerea pielii (tapiterii auto, mobila, etc), i-am recomandat folosirea kit-ului Leatherique (Rejuvinator Oil & Prestine Clean). I-am expediat kit-ul prin curier rapid, iar a doua zi, imediat dupa receptionarea coletului, clientul s-a apucat de lucru.

Starea initiala a bordului:

piele-bord-inainte

A aplicat Leatherique Rejuvinator Oil pe toata suprafata din piele a bordului:

aplicare-rejuvinator-oil-1

aplicare-rejuvinator-oil-2

Rejuvinator Oil a fost lasat sa actioneze aproximativ 2 ore, sub caldura soarelui. Dupa aceste 2 ore, clientul a trecut la curatarea murdariei si a petelor folosind Leatherique Prestine Clean si o laveta din microfibre, rezultatul fiind urmatorul:

aspect-final-4

aspect-final-3

aspect-final-2

aspect-final-1

Petele au fost inlaturate, pielea a devenit mult mai moale, iar aspectul (citez): “bestial”. A doua zi dupa ce a terminat de curatat, mi-a mai trimis o poza cu starea bordului:

aspect-final5

Tin sa precizez ca toate pozele au fost realizate de catre client cu un telefon mobil, aportul meu la aceste poze fiind acela de a introduce un chenar si un watermark. Inca un client multumit de rezultatul oferit de catre produsele Leatherique.

Sfatuiesc toti proprietarii de articole din piele sa isi curete si sa isi intretina periodic aceste articole, daca doresc mentinerea aspectului si a moliciunii.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa folositi formularul de contact.

Multumesc pentru atentie!

Tag-uri:

3 Comments

  1. atlasms print digital says:

    Extraordinar , am si eu un BMW , si am reusit sa patez interiorul, sper sa curat cu acest produs , mersi mult pentru acest articol

  2. Dan says:

    De unde se cumpara?

  3. PushtiulK says:

    @Dan: produsele Leatherique se pot cumpara de aici: http://www.pro-detailing.ro/leatherique-m-10.html

Leave a Comment