Cum si cu ce sa iti usuci corect masina dupa spalare!

Stim ca am intarziat cu continuarea seriei educationale, dar ne revansam. In postul anterior ti-am aratat cum si de ce sa faci spalarea exteriorului. Acest lucru l-am facut impreuna cu Cezar de la Xcars si astazi iti prezentam ultimul pas din pocesul de spalare, si anume uscarea corecta.

In procesul de uscare este indicat sa folosesti un prosop din microfibra dedicat pentru uscarea masinii. Acesta te va ajuta sa reduci la minim sansele producerii de zgarieturi noi pe suprafetele exterioare. De asemenea, este esential sa folosesti de fiecare data un prosop curat, pentru a evita producerea de zgarieturi. Asigura-te ca nu stergi zonele omise in procesul de spalare, cum ar fi ramele usilor, fara a folosi o solutie quick detailer.

Pasii ce trebuie urmati sunt doar cativa:

– alegerea unui prosop calitativ din microfibre;
– folosirea unui prosop curat de fiecare data;
– nu sterge zonele omisa in procesul de spalare, fara a folosi o solutie quick detailer;

Dar, pentru a nu prelungi asteptarea, te invitam sa urmaresti videoclipul in care explicam pas cu pas cum sa faci uscarea. Ne-ar ajuta sa ne spui parerea ta intr-un comentariu.

Produsele folosite:

Prosop Uscare Auto Pro Detailing Super Twist, 70x90cm
Pro Detailing Prosop Uscare Auto 90×60 cm
Solutie Detailing Rapid Labocosmetica Perfecta, 500ml

Acum ca ai toate informatiile necesare, iti urez spor la treaba!

Daca nu ai aflat deja, sa stii ca am facut un grup de facebook pentru pasionati sau chiar si pentru profesionistii incepatori. Acest grup este pentru tine daca simti ca diversitatea de produse de pe piata mai rau te incurca si iti dau batai de cap nestiind ce sa alegi si cum sa folosesti. Aici vei afla cum sa alegi produsele adecvate si vei invata cum sa le utilzezi corect, fara sa irosesti timp si bani pe tot felul de incercari.

Pentru acces in grupul de Facebook click aici: Detailing pe intelesul tuturor

Pana data viitoare sa aveti spor in toate si sa ne auzim cu bine!

Cu prietenie,
Stelian

Tag-uri:

2 Comments

  1. Răzvan says:

    Dupa ce folosim lavetele de microfibra,respectiv prosoapele de uscare,cum le spalam/curatam?

  2. PushtiulK says:

    Salut Razvan,

    Toate lavetele si prosoapele din microfibra se spala cu detergent dedicat (Gyeon Towel Wash, Nanolex Microfiber Wash, etc) la masina de spalat, 40 – 60 grade (dupa caz) sau cu detergent lichid pentru rufe (FARA BALSAM). Mai este indicat si detergentul pentru haine de copii (nu contine atatea chimicale).

Leave a Comment