Cum se pot inlatura particulele de smoala de pe roti?

“Sunt mandrul proprietar al unei masini Porsche 997 turbo arctic gri metalic. Din pacate, in orasul meu, drumurile sunt peticite cu un amestec din pietris si smoala. Am condus peste cateva petice de acest gen din ne-atentie, iar spitele rotilor au o gramada de pete mici si negre…nu s-au curatat cu jetul de apa, insa se desprind cu unghia. Ai vreo sugestie pentru indepartarea smoalei? Iti multumesc pentru intelegere. Jonathon!”

Salut, Jonathon. In primul rand, multumesc ca ai postat intrebarea si felicitari pentru ca detii o masina atat de frumoasa! Imi pare rau sa aud ca drumurile de la voi sunt la fel de proaste ca cele de aici. Atunci cand este vorba despre jante/pneuri, este intotdeauna bine sa cauti solutia care functioneaza cel mai bine pentru aplicatia respectiva. Din fericire, suntem aici sa te ajutam sa gasesti solutii!

Vei vrea intotdeauna sa folosesti cel mai sigur si in acelasi timp cel mai eficient produs cand este vorba de un proces de detailing al oricarei parti a masinii, insa cu atat mai mult cand este vorba de utilizarea acestui produs in jurul rotilor si a franelor a caror inlocuire poate costa pana la 10.000$. Se pare ca ai incercat cea mai putin dureroasa metoda pana acum si este bine sa apreciezi cu ce fel de mizerie (sau smoala in acest caz) te confrunti!

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa gasesti un solvent care sa topeasca eficient smoala care s-a uscat pe peretii jantelor. Iti recomand Stoner’s Tarminator. Acest produs va ajuta la desprinderea particulelor de smoala si va face mai usoara indepartarea prin frecare a acestora. Pentru a indeparta smoala, ti-as recomanda o pensula cu perii lungi si rigide. Pentru mai multe informatii despre cum se foloseste Terminator, cititi articolul lui DJ aici.

Sper ca ti-am fost de ajutor! Succes in curatarea smoalei fara efort!

Multumesc,
Aaron Baumann

Autor: Aaron Baumann
Sursa: Detailed Image

PS: Pentru cititorii acestui blog, puteti folosi 1Z Einszett Acrysol pentru inlaturarea particulelor de smoala de pe jante sau chiar de pe caroserie.

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment