Cum se curata piesele din plastic cromate de pe o masina?

“Salut, Iubesc acest site si produsele gasite aici. M-ati ajutat foarte mult in ceea ce priveste majoritatea nevoilor legate de detailing! Sunt nou in ingrijirea superioara a masinilor, insa imi place foarte mult sa imi ingrijesc masinile. Am o intrebare: Ce folositi pentru curatarea componentelor cromate din plastic ale unei masini? De exemplu, la Jaguarul meu din 2004, grila din fata este facuta din plastic, insa are un aspect cromat sau este cromata. Ce sa folosesc pentru a o curate?
Va multumesc frumos in avans!”

Salut si multumesc pentru intrebare.

Stiu despre ce tipuri de componente cromate sau cu aspect cromat te referi, pentru ca am si eu cateva pe Acura mea. Dupa ce spal normal masina pentru a ma asigura ca suprafata este curata, cel mai des produs pe care il folosesc este Klasse All-In-One. Este un detergent/polish/si sealant (toate in unul), asa ca sar cativa pasi cu ajutorul unui singur produs si unui singur process. Am o componenta neagra de plastic cromat pe capacul portbagajul masinii mele care ia un aspect incetosat si care acumuleaza murdarie, mai ales dupa o iarna grea. Tot ceea ce ai nevoie este sa iei un prosop din microfibre si niste Klasse AIO dupa ce ai spalat masina, apoi sa aplici cu prosopul produsul pentru a curata, polisha si proteja. Prin aceasta vei obtine luni intregi de protectie, insa poti aplica peste acesta sealantul tau favorit, daca doresti.

Nu numai ca acest produs este minunat pentru curatare/polishare/protejare a partilor de plastic cromat, ci estesi un produs extraordinar pentru suprafetele vopsite, metal (evacuare), stergatoare, jante si pentru aproape orice suprafata dura. Exista intotdeauna cel putin o zona a masinii pe care folosesc Klasse AIO.

Momentan acest produs nu se gaseste pe piata din Romania, in schimb puteti alege sa folositi Smartwax Blue-B-Gone – Polish Metal , Meguiar’s NXT All Metal Polish sau Autosol Metal Polish.

Autor: Todd Cooperider
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment