Cum sa imi intretin masina dupa ce a fost cosmetizata pofesional?

Deci cea mai de pret posesie a ta, masina, a trecut prin procese de corectie a vopselii, arata aproape ca noua din nou si vrei sa stii cum sa o intretii corespunzator pentru a nu capata iar starea pe care a avut-o inainte de a fi cosmetizata.

Poate inainte ca procesul de cosmetizare sa ii schime aspectul, vopseaua arata asa:

Si dupa ce cosmeticianul a terminat, arata asa:

POTI sa mentii aspectul masinii tale ca in cea de-a doua poza, insa daca nu urmezi indeaproape pasii subliniati mai jos, investitia ta in cosmetizare auto poate fi doar temporara, iar masina ta va arata curand asa cum arata in prima poza. Imi este pusa aceasta intrebare ori de cate ori fac o corectie extensiva a vopselii, si intotdeauna indrum clientii mei catre articolele de mai jos. M-am gandit sa impart colectia cu toata lumea deoarece aceasta este intr-adevar coloana vertebrala care mentine o vopsea fara zgarieturi.

Prevenirea zgarieturilor isi are baza in tehnicile corespunzatoare de spalare si uscare, utilizarea materialelor/produselor/uneltelor corespunzatoare si invatarea tehnicilor de intretinere a acestora. Urmeaza aceasta rutina si masina ta (masinile tale) iti va multumi!

Articole de referinta:

•    Cum sa speli si sa usuci o masina in mod corespunzator (fara sa cauzezi zgarieturi)
•    Metoda de spalare The Grit Guard 2×4
•    Ingrijirea corespunzatoare a prosoapelor din microfibra
•    Ingrijirea corespunzatoare a manusii tale de spalat din blana de oaie

Bucura-te de noul finish, si urmeaza acesti pasi pentru a mentine aspectul minunat al masinii tale. Te rog sa ma anunti daca ai intrebari sau comentarii suplimentare.

Multumesc!

Autor: Todd Cooperider
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment