Cum sa curat sealantii si cerurile de pe paduri?

“Ma intrebam daca exista o cale usoara de a curata padurile de spuma care sunt imbibate cu sealant sau ceara greu de indepartat?”

Din cauza compozitiei chimice a unor ceruri si sealanti, acestia pot constitui o adevarata provocare atunci cand vine vorba despre indepartarea lor de pe aplicatoarele de spuma. Prima metoda pe care o recomand este aceea de a incerca produsele din arsenalul tau care sunt bune pentru indepartarea cerurilor si a sealantilor de pe suprafetele vopsite…produse ca P21S Total Auto Wash, Chemical Guys Citrus Wash, sau Meguiars All Purpose Cleaner. Daca nu ai niciunul dintre aceste produse la indemana, atunci inmoaie padurile intr-o galeata impreuna cu un produs pentru curatarea vaselor. Probabil ca trebuie sa le lasi la inmuiat pentru cateva ore sau chiar peste noapte.

O alta optiune buna este Lake Country Snappy Clean. Este un detergent pe baza de citrice, formulat pentru reconditionarea padurilor la o conditie excelenta dupa fiecare proces de detailing. Puteti descoperi ca unele ceruri sau sealanti pur si simplu nu vor sa iasa complet de pe pad. Daca acesta este cazul, atunci puteti face asa cum fac si eu, si anume sa desemnati acel pad particular pentru acel produs particular. Dupa ce ati spalat padul si l-ati lasat sa se usuce, puneti-l intr-o punguta de plastic si marcati-l corespunzator. De exemplu: “Doar pentru Blackfire Wet Diamond”.

Autor: Todd Cooperider
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment