Cum sa curat piesele de plastic cromate de pe masina mea?

Unul din clientii mei mi-a pus o intrebare des intalnita despre curatarea si protejarea componentelor din plastic cromat (sau care au aspectul de cromate) de pe o masina:

“Salut,

Am cumparat recent materialele care imi sunt necesare vara aceasta pentru detailing de la voi (DetailedImage). Sunt nou in domeniul ingrijirii masinii la acest nivel, insa bucurati-va avand grija de masinile mele. Iata o intrebare:

Ce folositi voi pentru curatarea componentelor din plastic cromat ale unei masini? De exemplu, pe Jaguar-ul meu fabricatie 2004, grila fata este confectionata din plastic, cu toate astea are un aspect cromat sau este cromata. Ce sa folosesc pentru a o curata?

Va multumesc,
Mike C (Wayne, New Jersey)”

Salut Mike, si multumesc pentru intrebare (foarte des intalnita). Stiu despre ce componente de plastic cromate sau cu aspect cromat vorbesti, deoarece am si eu putin pe Acura mea. Dupa ce am spalat masina normal pentru a ma asigura ca suprafata este curata, produsul pe care il folosesc cel mai des este Klasse All-In-One. Este un curatitor/polish/ si sealant (toate in unul), asa ca sariti cativa pasi cu un singur produs si un singur proces. Am o bucata de plastic negru cromat pe portbagajul masinii mele care va capata un aspect incetosat dupa acumularea de mizerie pe el, in mod special dupa iarna grea. Tot ce trebuie sa fac este sa iau o carpa moale din microfibre si niste Klasse AIO dupa ce le-am spalat, si sa o masez incet pana patrunde in material pentru o curatare, polishare si protejare. Cu ajutorul acestora vei avea parte de protectie luni de zile, insa poti da peste, cu sealant-ul tau preferat daca vrei.

Klasse AIO nu este minunat doar pentru curatare/polishare/protejare a componentelor din plastic cromate, ci este un produs minunat si pentru suprafetele vopsite, metal (evacuarea masinii), bratele stergatoarelor de parbriz, jante si aproape orice suprafata dura. Exista intotdeauna cel putin o zona atunci cand incep un proces de detailing, pe care o tratez cu Klasse AIO.

Sper ca ti-am fost de ajutor, si nu ezita sa ne anunti daca ai intrebari aditionale sau comentarii.

Multumesc,
Todd

Autor: Todd Cooperider
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment