Cum sa curat pad-urile aplicatoare de sealant sau ceara?

Bren are o intrebare despre cum se curata tampoanele dupa aplicarea de sealant de ceara:

“Ma intrebam daca exista o metoda usoara de a curata tampanele de spuma in care s-a imbibat ceara si sealant? Salut Brent”

Din cauza compozitiei chimice a unora dintre ceruri si sealant-uri, poate fi foarte dificila curatarea acestora de pe pad-urile aplicatoare. Prima metoda pe care o recomand, ar fi sa folosesti orice produse ai tu in arsenal care sunt bune pentru indepartarea cerii si sealantu-lui de pe suprafetele vopsite; produse ca P21S Total Auto Wash, Chemical Guys Citrus Wash, sau Meguiars All Purpose Cleaner Plus. Daca nu ai niciunul dintre aceste produse la indemana, atunci inamoaie-le intr-o galeata cu o solutie similara cu detergentul lichid pentru vase Down. Este posibil sa trebuiasca sa le inmoi cateva ore, sau chiar peste noapte.

Este posibil sa afli ca ceara si/sau sealant-ul de pe aplicatoare, pur si simplu nu vor sa se curete complet. Daca acesta este cazul, atunci poti proceda cum procedez si eu, si anume sa desemnezi un anumit tampon pentru un anumit produs. Dupa ce ai spalat tamponul si l-ai lasat sa se usuce, pur si simplu pune-l intr-o punga de plastic si marcheaz-o corespunzator. De exemplu: “Doar pentru Blackfire Wet Diamond”.

Multumesc!
Todd

Autor: Todd Cooperider
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment