Cum sa curat ceara sau sealantul de pe paduri?

“Ma intrebam daca exista o modalitate usoara de a curata padurile sau aplicatoarele care au pe suprafata ceara sau sealant greu de indepartat?”

Din cauza componentelor chimice ale unor ceruri si sealanti, poate fi o adevarata provocare indepartarea lor completa de pe paduri. Prima metoda pe care as incerca-o eu este aceea de a utiliza orice produs pentru curatarea cerurilor si sealantilor de pe suprafata vopselei, prezent in arsenalul de detailing…produse ca Chemical Guys Citrus Wash sau Meguiar’s All Purpose Cleaner. Daca nu ai niciunul dintre aceste produse la indemana, atunci inmoaie padurile intr-o galeata cu un produs lichid pentru spalat vasele. Trebuie sa le lasi sa se inmoaie pentru cateva ore bune, sau chiar peste noapte. O alta modalitate foarte buna este Lake Country Snappy Clean. Este un detergent pe baza de citrice, creat pentru restaurarea padurilor la o conditie foarte buna dupa fiecare proces de detailing.

Este posibil ca ceara sau sealantul pe care il folosesti sa nu se ia complet de de pad. Daca acesta este cazul, atunci este mai bine sa desemnezi cate un pad pentru fiecare produs de acest gen, in parte. Dupa ce ai spalat padul si l-ai lasat sa se usuce, pune-l intr-o punguta de plastic si eticheteaza-l corespunzator. De exemplu: “Doar pentru Collinite 915 Marque D’Elegance – Ceara Auto“.

Autor: Todd Cooperider
Sursa: DetailedImage

Tag-uri:

2 Comments

  1. Sebastian Dan says:

    de ce nu veniti cu sfaturi concrete – merita folosite cerurile, nu merita, care sunt mai bune, pentru ca asa, aruncate la gramada, eu ca profan nu stiu ce sa aleg de pe piata….

  2. PushtiulK says:

    Normal ca merita sa folosesti ceara sau sealant pentru protectia vopselii vehiculului. Collinite 476’s este cea mai rezistenta ceara, pe care o recomand clientilor ce vor mai multa protectia si mai putin luciu. Daca te intereseaza luciu, poti alege o ceara ce contine si carnauba cum ar fi Smartwax Concours Paste Wax.

Leave a Comment