Cum pot indeparta mucegaiul de pe piele?

“Salut. Un prieten a mostenit de curand un Lincoln Continental Mark V din 1979 in doua usi, hartop “Bill Blass Edition” de la mama sa, si are mucegai pe pielea alba din cauza faptului ca a stat in desert 20 de ani. Per total este in forma buna, insa trebuie curatata si revigorata. Prietenul meu nu a gasit ceva care sa il ajute sa scape de mucegai. Ne puteti ajuta? Multumesc mult, John R.”

Salut John, si multumim ca ai postat intrebarea ta.

Din moment ce masina a stat atat de mult, prietenul probabil ca are o problema si cu catifelarea pielii, asa ca vom acoperi ambele probleme odata. Primul pas ar fi sa aplice o cantitate considerabila de Leatherique Rejuvenator Oil. Acesta va intra adanc in piele si va ajuta la exterminarea mucegaiului. Acum va vrea sa curete suprafata cu peroxid de hidrogen (apa oxigenata) si o periuta de dinti pentru a ucide sporii de mucegai. Acum se aplica inca un strat de Rejuvenator, apoi se termina procesul cu Prestine Clean (sau inca o data cu peroxid de hidrogen daca mucegaiul este negru si persistent). Daca sunt necesare mai multe tratamente cu peroxid de hidrogen, procesul trebuie finalizat cu Prestine Clean.

Daca suprafata pielii este exterm de uscata si tare, ar putea fi necesare mai multe aplicari de Rejuvenator Oil pe parcursul a cateva saptamani pentru a reda pe deplin conditia si catifelarea pielii. Pentru un ghid complet despre cum se foloseste sistemul Leatherique, citeste tutorialul nostru.

Sper ca ti-am fost de folos!


Autor: Todd Cooperider
Sursa: Detailed Image

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment