Ceara pentru metale Collinite 850 Metal Wax

Collinite_Metal_Wax_4

Ceara pentru metale Collinite 850 Metal Wax – Un produs destul de putin cunoscut din gama Collinite este Metal Wax, ceara pentru metale (crom, inox, cupru, aluminiu).

Desi denumirea este Metal Wax, produsul este de fapt un cleaner wax, adica curata si protejeaza intr-un singur pas. Ceara este livrata intr-o sticla similara cu cea de la Collinite 845, cu acelasi dop foarte putin ergonomic. Dupa cum se vede in poze de mai sus, eu l-am inlocuit cu unul care permite dozarea usoara a produsului. Vascozitatea este una destul de mare, similara cu a multor polish-uri. Eu am ales sa aplic folosind un aplicator din spuma, pentru a vedea exact cata putere de curatare are. Vata otelita sau o laveta de bumbac sigur ar fi ajutat la acest capitol.

Cobaiul:

Collinite_Metal_Wax_5

Collinite_Metal_Wax_6

Multe depuneri printre care si ceva de carbon (a fost curatat in prealabil cu ONR). Cam asa arata ceara, cantitatea folosita pentru ornamentul din poza de mai sus. La polish-urile pentru metal de obicei este nevoie de mai multa solutie din cauza ca trebuie sa incapsuleze mai multe mizerie.

Collinite_Metal_Wax_7

Am frecat cu aplicatorul cam un minut, pe toate partile, iar apoi am sters reziduurile cu o laveta de microfibre. Au ramas foarte putine reziduuri si s-au sters imediat. Dupa prima aplicare rezultatul a fost urmatorul:

Collinite_Metal_Wax_0

Collinite_Metal_Wax_8

Collinite_Metal_Wax_9

Mult mai bine, dar au ramas ceva depuneri care nu au fost curatate din prima. Daca foloseam un aplicator mai agresiv probabil iesea perfect din prima, dar asa cum spuneam initial, am vrut sa vad cat de bine curata. Si pare sa curete bine. Am folosit ceara si prin casa pe diverse depuneri de calcar si pot spune ca poate concura usor cu multe polish-uri de metal de pe piata.

Dupa a doua aplicare:

Collinite_Metal_Wax_1

Collinite_Metal_Wax_3

Collinite_Metal_Wax_2

Cu depuneri de carbon s-a chinuit ceva mai mult si a nu a reusit sa le inlature complet fata ajutorul vatei otelite, dar puterea de curatare este buna. Din ce am vazut in trecut protectia oferta este decenta, tine cam 2 luni. Pretul este foarte avantajos pentru cantitatea mare pe care o primesti (500ml). Eu as zice ca este un produs foarte bun pentru cei cu jante polishate sau cu multe ornamente cromate.

Acest produs se poate achizitiona online: Ceara Metale Collinite 850 Liquid Metal Wax

Autor: Toni
Sursa: Weekend Detailer

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment