Ceara Lichida Sonax High Speed Wax

Sonax_High_Speed_Wax_3

Sonax High Speed Wax este o ceara lichida/spray destul de necunoscuta din portofoliul Sonax. Face parte din gama consumer si vine in clasica sticla rosie cu pulverizator alb, cu destul de putine informatii despre ce stie sa faca. Cum suntem deja obisnuiti, ambalajele Sonax sunt de buna calitate si asigura o durabilitate si ergonomie buna. Pentru aplicare am folosit 2 lavete de microfibra, bineinteles tot Sonax (Ultrafine). Instructiunile sunt doar in limba germana, dar in principiu spun ca masina trebuie sa fie spalata si uscata in prealabil, se folosesc 2-3 pulverizari pe reper, se intinde cu o laveta sau un aplicator apoi se sterge cu o alta laveta.

Sonax_High_Speed_Wax_9

Primul lucru pe care l-am observat a fost mirosul, total atipic, de menta. De obicei, cerurile spray/QD-urile miros mai mult a cocos sau a fructe. Miros de menta n-am mai intalnit pana acum la vreun alt produs. Ceara are o consistenta destul de vascoasa, mult peste orice alta ceara spray pe care am folosit-o.

Sonax_High_Speed_Wax_4

Inca din primii centimetri de intindere cu laveta devine evident ca a doua laveta pentru stergere este absolut necesara. Desi majoritate producatorilor recomandata aceasta tehnica pentru aplicarea cerurilor spray sau a QD-urilor (intinzi cu o laveta si stergi cu alta), pana acum eu m-am descurcat cu una singura. Abia cand ma apropiam de a termina masina incepeam sa simt nevoia unei lavete mai uscate, dar de obicei solutiile se evaporau de la sine. La Sonax High Speed Wax nu merge. Ceara seamana mai mult cu o ceara lichida “adevarata” decat una pe care o pulverizezi sau cu un QD. Aplicarea in sine este usoara, chiar si cu vascozitatea mai mare. Se intinde usor dar nu se evapora de la sine si trebuie stearsa cu o laveta uscata.

Sonax_High_Speed_Wax_5

Sonax_High_Speed_Wax_6

Spre deosebire de sealant-urile de generatie mai noua, aceasta ceara fiind pe baza de Carnauba lasa suprafata alunecoasa.

Cateva poze cu aspectul dupa aplicare:

Sonax_High_Speed_Wax_7

Sonax_High_Speed_Wax_8

Sonax_High_Speed_Wax_1

Sonax_High_Speed_Wax_2

 

Beading imediat dupa aplicare:

Per total mi-a lasat o impresie buna. Este o ceara diferita fata de ce am folosit pana acum. Cine este in cautare de o ceara spray pe baza de Carnauba eu zic ca este o alegere interesanta.

Acest produs se poate achizitiona de aici: Ceara Lichida Sonax High Speed Wax

Autor: Toni
Sursa: Weekend Detailer

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment