Cat de mult polish ar trebui sa folosesc pe pad?

Am citit mereu mesaje despre cum oamenii nu obtin rezultatele cautate cand polishaza si una dintre cele mai frecvente gresel dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac este cantitatea de pasta de polish pe care o folosesc pe zona de lucru.

Pastele de polish sunt alcatuite din materiale micro abrazive, care sunt concepute pentru a uniformiza golurilor si vaile din stratul de lac al masinii. Atunci cand se aplica mai mult produs decat este necesar, particulele abrazive din pasta de polish nu or sa se sparga. In cazul in care abrazivele nu se sparg complet, puteti lasa urme pe stratul de lac deoarece v-ati oprit din procesul de polish inainte ca particulele abrazive sa ajunga la dimensiunea ideala. Cu cat se aplica mai mult produs, cu atat mai mult trebuie sa lucrezi pasta de polish pe vopsea, pentru a sparge corespunzator particulele abrazive. Unele polish-uri nu au un timp lung de lucru, iar daca sunt lucrate prea mult se pot transforma in foarte mult praf, iar inlaturarea prafului poate deveni o corvoada.

O regula generala de urmat atunci cand vine vorba de cantitatea ce trebuie folosita este undeva intre 3 si 4 picaturi cat bobul de mazare pentru o zona de lucru, nu mai mare de 45 x 45 cm. Un intreg strat de polish folosit pentru o masina de dimensiuni mijlocii, ar trebui sa fie in jurul a 50 grame de produs. In fotografia de mai jos, am folosit Menzerna PO203S ca exemplu.

Cateva produse care fac exceptie de la regula de mai sus, ar fi Meguiar’s M105/M205, deoarece nu contine particule abrazive ce trebuiesc sparte.

4 picaturi de polish pe un pad:


Daca aveti intrebari sau comentarii, le puteti trimite folosit formularul de mai jos.

Autor: Todd Cooperider
Sursa: DetailedImage

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment