Bazele intretinerii auto – Vrem sa ne cunosti

Salut,

Numele meu este Stelian si astazi vreau sa iti spun cateva cuvinte despre magazinul pe care il conduc impreuna cu colegii mei, cat si despre noul proiect lansat impreuna cu prietenul Cezar de la Xcars.

Pro Detailing este un brand 100% autohton orientat catre profesionisti si amatori deopotriva. Daca in ceea ce priveste profesionistii, lucrurile sunt destul de clare, in cazul amatorilor am semnalat ca exista o serie de intrebari pe care le adreseaza in mod constant. De cele mai multe ori, intrebarile sunt legate de aspecte de baza in ingrijirea autovehiculelor. Analizand aceste solicitari, am ajuns la concluzia ca se impune crearea unei comunitati care sa faciliteze comunicarea si accesul la informatie corecta venita de la oameni competenti din domeniul detailingului auto.

Am dat drumul unui proiect pilot menit sa acopere nevoile de baza in intretinerea auto. Acest lucru l-am facut impreuna cu Cezar de la Xcars si astazi a venit momentul sa va prezentam primul material in care facem cunostinta si conturam directia in care va merge aceasta serie de clipuri.

Inca de la inceput iti spunem ca aceasta serie de clipuri reprezinta un proiect pilot realizat de doi oameni care au transformat ingrijirea masinilor intr-o activitate zilnica. Nu suntem obisnuiti cu vorbitul la camera, asa ca o sa va rugam sa scuzati eventualele balbaieli :). Promitem sa facem progrese la urmatoarele serii.

Daca vrei sa vezi primul episod, nu trebuie decat sa apesi butonul de jos. Ne-ar ajuta sa ne spui parerea ta intr-un comentariu. Tot impreuna cu Cezar am facut grupul de Facebook pentru pasionati sau chiar pentru profesionistii incepatori. Comunitatea pe care tocmai am infiintat-o este pentru tine daca simti ca diversitatea de produse de pe piata mai rau te incurca si iti dau batai de cap nestiind ce sa alegi si cum sa folosesti. Este pentru tine daca ai o masina pe care vrei sa inveti cum sa o ingrijesti corect dar fara a face din acest lucru un obicei foarte complicat sau costisitor.

Aici vei afla cum sa alegi produsele adecvate si vei invata cum sa le utilzezi corect, fara sa irosesti timp si bani pe tot felul de incercari.

Te rugam sa tratezi cu maxima seriozitate setul de intrebari la care trebuie sa raspunzi pentru a avea acces, in felul acesta vom reusi sa iti oferim continut pe nivelul tau si axat pe nevoile reale. E posibil sa dureze putin pana sa fii acceptat pentru ca procesul nu este automatizat, ne ocupam de fiecare pe rand. 🙂

Pentru acces in grupul de Facebook click aici: Detailing pe intelesul tuturor

Mai jos te invit sa urmaresti primul clip si anume cel de prezentare:

Pana data viitoare sa aveti spor in toate si sa ne auzim cu bine!

Cu prietenie,
Stelian

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment