Aplicarea Produselor Leatherique (Rejuvinator Oil si Prestine Clean)

1. Aspirati suprafata din piele pentru a inlatura marea majoritate a impuritatilor.

2. Stergeti superficial suprafata pielii cu o laveta de microfibre pe care ati pulverizat Prestine Clean, pentru a inlatura praful aflat pe suprafata pielii.

3. Aplicati Leather Rejuvinator (agitat in prealabil, cat este nevoie pentru acoperirea intregii suprafete din piele) folosind propriile maini (puteti folosi si manusi chirurgicale), ori un burete fin, ori un prosop fin si masati pielea astfel incat uleiul sa poata intra in fibrele pielii. Pentru aplicarea acestui ulei se mai poate folosi si o sticla-spray. Dupa aplicare, intindeti produsul si masati pentru  a fi acoperita toata suprafata.

4. Daca Leather Rejuvinator a fost aplicat pe tapiterie auto, si detineti un garaj, lasati masina in garaj timp de minim 6 – 7 ore pentru a permite solutiei sa intre in piele. Imediat dupa aplicare, daca nu este soare afara, puteti porni 20 – 30 de min motorul si porniti si caldura, pentru a se face cat mai cald in masina. Dupa acele 30 de min, puteti baga masina in garaj si sa o lasati pana a doua zi sau minim 6 – 7 ore. In cazul in care este vorba despre mobila din piele (canapele, scaune, fotolii), lasati Leather Rejuvinator sa actioneze de pe o zi pe alta. Daca l-ati aplicat seara, lasati-l pana a doua zi, daca l-ati aplicat dimineata, lasati-l pana seara sa actioneze.

5. Dupa ce a trecut timpul alocat, pielea este gata pentru curatarea murdariei cu Prestine Clean (agitat in prealabil). Inainte de aplicarea Prestine Clean, pielea va fi unsuroasa, lipicoasa, dar nu va speriati pentru ca este doar murdaria ce a fost scoasa la suprafata de Leather Rejuvinator.

6. Pentru aplicarea Prestine Clean puteti folosi o laveta din microfibre. Puneti Prestine Clean intr-un pulverizator si pulverizati pe toata suprafata unde Leather Rejuvinator a fost aplicat. Lasati Prestine Clean sa actioneze 2 – 3 min, apoi cu o laveta din microfibre puteti incepe sa curatati (se poate agita produsul pe suprafata aplicata folosind si o perie moale). Prestine Clean nu va inlatura Leather Rejuvinator, ci doar impuritatile de pe suprafata tapiteriei.

7. Daca, dupa stergerea pielii cu Prestine Clean, suprafata este inca usor lipicioasa, puteti folosi o laveta de microfibre inmuiata in apa calduta si stoarsa pentru a inlatura acel efect usor “lipicios”.

8. Este indicat ca Leather Rejuvinator  sa fie folosit de 2-4 ori pe an, in functie de cat de murdara este pielea, iar Prestine Clean de fiecare data cand doriti sa faceti o curatare rapida obiectelor din piele. In felul acesta, veti putea mentine pielea curata tot timpul.

Leather Rejuvinator  si Prestine Clean nu contin ingrediente chimice sau uleiuri minerale ce pot dauna fibrelor pielii.

ATENTIE: Solutiile trebuie pastrate la temperature mai mari de 15 grade Celsius. Agitati bine inainte de folosire ambele solutii.

Nu garantam rezultatul aplicarii produselor Leatherique. Daca se respecta instructiunile de utilizare, rezultatele dovedite de aproape 50 de ani vor avea loc.

Produsele Leatherique nu produc efecte neplacute adverse, dar va recomandam sa testate produsele pe o portiune a pielii ce nu este la vedere.

P.S: Aceste 2 produse sunt recomandate si articolelor de mobila din piele (canapele, fotolii) cat si imbracamintei din piele.

leatherique_before_1.jpg

leatherique_before_2.jpg

leatherique_before_3.jpg

leatherique_after_1.jpg

leatherique_after_2.jpg

leatherique_after_3.jpg

leatherique_after_4.jpg

Multumesc pentru atentie!

Tag-uri:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment